Poškození v Bytě

uživatel
Nikol
4.2.2022
Dobrý den pronajali jsme si být a začalo nám do něj zatékat máme steny mokré a plíseň se začala dělat na stěnách je v tom to ohledu možné zadat o snížení nájmu než dojde k nápravě???
uživatel
Radim
6.2.2022
@Nikol:

Jak dlouho tam zatéká? Jestli má pronajímatel dost rozumu, tak to ve vlastním zájmu opraví velmi rychle a pak není co řešit. Žádat o slevu kvůli problému, který přetrvává např. 1 týden mi přijde celkem zbytečné. Pokud to trvá déle, tak se můžete zkusit dohodnout na slevě, ale spíš bych si zvážil, jestli se raději neodstěhovat jinam.
uživatel
Nikol
6.2.2022
@Radim:

Děkuji za názor zatéka tam od vánoc. Spravkyne řekla že se bude půda opravovat na jaře ale asi do té doby stím nemá v plánu nic dělat to vypadá a my už vidíme plíseň na zdi. Nastěhovali jsme se teprve v říjnu.
uživatel
kajik
6.2.2022
Opravit střechu za týden? To bych vás tedy poprosil o kontakt na vaše tesaře :) Já jsem naposled sháněl čtyři měsíce a další tři měsíce jsem čekal, až budou mít čas.

Ale je fakt, že aspoň nějak provizorně by se to mělo zakrýt.

Jestli tam teče jenom trochu, tak se to snad dá vydržet a možná by se dala dohodnout sleva.




Děkuji slušným lidem, že nevkládají spam. Fórum se průběžně promazává, takže obtěžující zprávy zde dlouho nevydrží. Nezákonné nabídky půjček budou hlášeny na Policii ČR.